Kasszia - cassia

A fahéjközeli rokona, egy melegítő olaj, ami segít elérni az egészséges immun funkciókat. Remekül beválik a téli hónapokban való párologtatásra fűszeres illata és melegítő hatása miatt. Ez egyike azon kevés illóolajaknak, amelyeket az Ószövetség említ összetéveszthetetlen illata és nyugtató tulajdonságai miatt. A kasszia“melegítő” olaj, elősegíti az egészséges immunrendszer működését. Párologtatva is nagyszerű a hideg hónapokban melegítő tulajdonságai és fűszeres illata miatt.

Helyi használatra maró természeténél fogva a kasszia hígítandó dōTERRA frakcionált kókuszolajjal és közvetlenül belélegezve nagyon erős lehet. Hígítva a
kasszia segíthet a test megnyugtatásában. A kasszia használható főzésre vagy fahéj helyett piték és kenyerek készítésére vagy számtalan más desszertben.

Felhasználási módok:

• Tegyünk egy cseppet citrus-keverékekhez, vagy párologtassuk gyömbérrel vagy szegfűszeggel az szi- téli hónapokban.
• Tegyünk egy-két cseppet zöldségkapszulába egy kiegészítő immunrendszer- támogatásra, amikor a szezonális veszélyek fennállnak.
• Keverjük frakcionált kókuszolajjal és masszírozzuk a testbe melegítő hatása miatt.
• Keverjünk egy-két cseppet az ívóvizünkhöz citromolajjal az emésztés könnyítésére és az éhség csillapítására

Használata:

  • Párologtatás: Használjunk 3-4 cseppet kedvenc párologtatónkban.
  • Belsőleg: Hígítsunk 1 cseppet 125ml folyadékban.
  • Helyileg: Hígítsunk 1-2 cseppet dōTERRA frakcionált kókuszolajjal és alkalmazzuk a kívánt helyen. A következőkben lásd a további figyelmeztetést!

Vigyázat!
Előfordulhat bőrérzékenység. Tartsa távol gyermekektől. Terhes vagy szoptató anyák, illetve orvosi kezelés alatt állók konzultáljanak kezelő orvosukkal. Kerüljük a szemeket, a belső füleket, és az érzékeny területeket.

Az oldalon megfogalmazott állításokat nem ellenőrizte semmilyen hivatalos szerv.
Azok a sok-, esetenként több ezer éves tapasztalatokon alapulnak, és gyakran tudományos kutatások is alátámasztják.
A Doterra termékei nem tekinthetők hivatalosan diagnosztikai, élvezeti, gyógyító, vagy betegség megelőző készítményeknek.