Magnólia Touch olaj

A Magnólis virágot jól-utazó virág fajtának mondják. A faj elterjedt Dél Ázsiában, a Csendes Óceán térségében és Észak Amerikában. Fehér champaknak, vga y fehér jáde orhidea fának is hívják. A magnólia virágot a hagyományos kínai orvoslásban a testen belüli egyensúly érzése segítésére használják.

Az erős szirmok vízgőzdesztillációjával kinyert Magnólia esszenciális olajnak gyümölcsös és virágos aromája van, ami elősegíti a pihentető atmoszféra kialakulását.

Ahogy a Levendula és a Bergamot a Magnólis is elsősorban linalolban gazdag, ami segít idegesség és stressz esetén. Megfelelően keverve Frakcionált Kókuszolajjal, a Magnólia touch hidratálja és nyugtatja a bőrt.

Előnyök

• Nyugtató és pihentető hatást gyakorol
• Használatával a bőr tiszta, egészséges kinézetű lesz
• Nyugtató érzést nyújt a bőr számára

A magnóliavirágról úgy tartják, hogy igazi világutazó, mivel különböző fajai elszórva megtalálhatóak Dél-Ázsiában, a Csendes-óceánon és Észak-Amerikában is. A fehér champaca vagy fehér jade orchideafa néven is ismert magnólia virágait a hagyományos kínai gyógymódok már régóta alkalmazzák a test egyensúlyának megteremtéséhez. A magnóliavirág húsos szirmaiból gőzdesztilláció útján kinyert magnólia esszenciális olaj gyümölcsös és virágos aromával rendelkezik, amely hozzájárul a pihentető légkör megteremtéséhez. A levendulához és a bergamotthoz hasonlóan a magnólia elsődleges összetevője is a linalol, amely nyugodt és kellemes közérzetet képes kiváltani. A frakcionált kókuszolajjal szakszerűen elegyített Magnolia Touch hidratálja és nyugtatja a bőrt. Építse be napi rutinjába, hogy bőre mindig tiszta és hidratált legyen. Személyes illatszerként használva a Magnolia Touch felemelő és üdítő aromát biztosít.

Használata

• Használja mindennap saját, új „signature” illataként a Magnolia Touch keveréket.
• A nyugtató hatás érdekében kenjen magára egy keveset a magnóliaolajból.
• Külsőleg kombinálja bergamottal vagy ilang ilanggal az egészségtől ragyogó bőrért.
• Vigyen fel belőle a talpára, ha nyugtató és pihentető érzésre vágyik.

Az oldalon megfogalmazott állításokat nem ellenőrizte semmilyen hivatalos szerv.
Azok a sok-, esetenként több ezer éves tapasztalatokon alapulnak, és gyakran tudományos kutatások is alátámasztják.
A Doterra termékei nem tekinthetők hivatalosan diagnosztikai, élvezeti, gyógyító, vagy betegség megelőző készítményeknek.