Rózsa Touch olaj

A doTERRA Rózsa Touch frakcionált kókuszolaj és a rózsa esszenciális olaj kombinációja, egy kényelmesen használható golyós kiszerelésben. A rózsa olaj az egyik legértékesebb olaj a világon. A legmagasabb rezgésű esszenciális olaj.  2013-ban Németországban az év gyógynövényének választották. Többek között antidepresszáns, gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő, görcsoldó, antivirális, baktériumölő, vérzéscsillapító, gyomorerősítő hatású. Tisztítja a vért, serkenti a vérkeringést, csökkenti a vérnyomást és felgyorsítja a véralvadást.
Sok női problémára is enyhülést hoz, kiegyensúlyozza a hormonokat és a menopauza idején képes megszüntetni a kapcsolódó tüneteket, problémákat. Kiváló hatású szépítő szer, késlelteti az öregedést, enyhíti az ekcémás tüneteket, friss és üde tónust ad a bőrnek.
Hasznos álmatlanság ellen és kisimítja az idegrendszert. Áldásos szer fejfájás és migrén ellen. Segít felszámolni a negatív érzelmeket, az irigységet, a félelmeket, a csalódottságot, a sértettséget, féltékenységet. Ösztönzi a szerelmet, kiváló afrodiziákum.

A legtermészetesebb parfüm, amit el tudsz képzelni magadnak!

Ha nincs nálad éppen az a gyógynövényi olaj, ami a legerőteljesebb az adott területen,akkor a RÓZSA az az aduász, hasonlóan a Levendulához és a Tömjénhez, amit szinte mindenre lehet használni!

Tudtad, hogy 1.5 liter tiszta rózsa olaj előállításához több mint 3.5 millió rózsasziromra van szükség?

Nem csak a fizikai hanem a lelki görcsök oldója! Szívközpontra kenve különösen erős lelki görcs oldó, és a szívünket ért sérelmek ,lelki-, érzelmi -sebeinek gyógyolaja.

Segíti a párkapcsolatokban a párok harmóniáját, a szakrális párok egymásra találását, harmóniáját, közös feladatuk megvalósítását és a kapcsolat kiteljesedését.

Segít kibontakoztatni a szakrális női minőséget. Isteni szintre emeli a szerelmet, a szerelmi kapcsolatokat és a szexualitás. Segíti az önmagunknak és másoknak való megbocsátást és a kegyelem állapotát, a bűntudat feloldását, feloldozást hoz.

 

HOGYAN HAT?
Az anyagi Univerzumban mindennek van mérhető elektromos frekvenciája. Az illóolajok olyan frekvenciát hordoznak, ami magasabb még a gyógynövények frekvenciájánál is. Például a szárított gyógynövények frekvenciája 15-22 Hz, a friss gyógynövényeké 20-27 Hz. Az illóolajok frekvenciája 52 Hz-nél kezdődik és egészen 320 Hz-ig !!! mennek el, ami a rózsa illóolaj frekvenciája. Az egészséges emberi test frekvenciája 62-78 Hz, ha 58 Hz alá esik, megjelennek a betegségek. Minél alacsonyabb a testünk rezgésszintje, annál komolyabb betegségekkel kell szembenéznünk. DE! Egy magasabb frekvenciájú kivonat képes megsemmisíteni egy betegség alacsonyabb frekvenciáját. (Egyszerű fizika!). A magas frekvenciájú illóolajak olyan környezetet (tulajdonképpen egy elektromágneses teret) hoznak létre, amelyben a baktériumok, gombák, vírusok stb. nem képesek megélni. Ezt ma már számos klinikai kísérlet is bebizonyította.

Az oldalon megfogalmazott állításokat nem ellenőrizte semmilyen hivatalos szerv.
Azok a sok-, esetenként több ezer éves tapasztalatokon alapulnak, és gyakran tudományos kutatások is alátámasztják.
A Doterra termékei nem tekinthetők hivatalosan diagnosztikai, élvezeti, gyógyító, vagy betegség megelőző készítményeknek.