Rózsaszín bors - Pink Pepper

A Pink Pepper a legmagasabb alfa-fellandrén (15–30 százalék) tartalmú olaj. Ez a Pink Pepper egyedi kémiai profiljának köszönhető. Ez az egyedülálló kémiai vegyület különösen hatékonnyá teszi a Rózsaszín borsot, amikor belsőleg használjuk az idegrendszerre, és elősegíti a sejtek egészségét a májban és az emlőszövetekben.
A limonén kémiai összetevői segítik normál tartományban tartani az egészséges vércukor- és koleszterinszintet.
Használja a Pink Pepper-et, hogy fokozza a sejtek hatékonyságát és segítse őket az optimális működésben.
A rózsaszínű borsfák gyümölcséből desztillálódik, (az inkák szent fája), a Pink Pepper illóolaj, amelyet az őslakosok az egészségügyi igényeknek megfelelő növényi megoldásként használtak.

A rózsaszín bors, a megjelenésétől és a színétől eltérően a feketeborssal szemben, szorosan kapcsolódik a kesudióhoz. A „molle” vagy a rózsaszín borsfát az ókori inkák szent fának tartották. A bennszülött lakosság a fa összes részét, köztük a rózsaszín borsgyümölcsöt, az egészségügyi igényeknek megfelelő növényi megoldásként használták. A Pink Pepper illóolaj jól ismert az egészséges anyagcserét és az immunrendszert támogató képességéről.
A Pink Pepper segíthet a szervezetben az egészséges sejtek működésének és az általános sejtek egészségének fenntartásában is. A Pink Pepper illóolaj két fő kémiai összetevője, a limonén és az α-Phellandrene, nyugtató lehet az idegrendszerre.

Felhasználás

  • Készítsen belőle nyugtató masszázsolajat úgy, hogy egy-két csepp rózsaszínbors-olajat elkever Doterra frakcionált kókuszolajával.
  • Ha szereti a fűszeres ízeket, próbálja ki a rózsaszín borsot a következő recepthez, amit elkészít.
  • Fokozza éberségét a rózsaszín bors pezsdítő aromájával.
  • A rózsaszín borssal akár a fekete borsot is helyettesítheti ételei ízesítéséhez.

Az oldalon megfogalmazott állításokat nem ellenőrizte semmilyen hivatalos szerv.
Azok a sok-, esetenként több ezer éves tapasztalatokon alapulnak, és gyakran tudományos kutatások is alátámasztják.
A Doterra termékei nem tekinthetők hivatalosan diagnosztikai, élvezeti, gyógyító, vagy betegség megelőző készítményeknek.